Jaarthema - 2019 2020

Wel in je vel!

Ons jaarthema luidt dit jaar 'Wel in je vel!' waarbij we welbevinden van onze leerlingen, gezonde voeding en veel bewegen in de kijker zetten.

Oze mascotte Luuk neemt ons mee doorheen tal van activiteiten. Telkens staat het welbevinden van onze jongens en meisjes voorop.

We lopen elke maandag met de volledige school 'the daily mile', we sporten over de middag en organiseren in samenwerking met organisatie MOEV een uurtje sport na school tijdens de sportsnacks. We leven ons uit bij tal van sportactiviteiten.

We brengen alle hobby's en sporten van onze leerlingen in kaart, nemen deel aan workshops rond gezonde voeding, wegen het gewicht van onze boekentassen en letten hierop tijdens het maken van onze boekentassen, we brengen ons fruit- en groentegebruik in kaart, bewegen erop los tussendoor en nog zoveel meer!

Met één doel: 'wel in ons vel!' zitten!